Logo fitems

Menu

Close Menu
Monarch
Monarch

Kako napraviti zidni krevet

Ukoliko živite u veoma malom prostoru i nemate bukvalno mesto da smestite spavaću sobu ili ako vam je potreban dodatni prostor za spavanje kada vam dođu gosti, postoji sjajno rešenje koje ćete obožavati - Zidni krevet Murphy!

Prednosti zidnih kreveta su brojne a najveća je - iskorišćenost prostora. Ova vrsta kreveta je pogodna za stanove male kvadrature u kojima je na kraju dana moguće pretvoriti dnevni boravak u spavaću sobu, kao i za dečije sobe koje su po pravilu veoma malene. Pokazao se upravo kao odlično rešenje za dečije sobe, gostinske sobe, jer se u toku dana mesto gde stoji krevet, može koristiti za dnevne aktivnosti.

Prilikom projektovanja Murphy/Marfi zidnih kreveta, trebalo bi da ostavite dovoljno prostora kada je krevet spušten. Ostatak nameštaja u sobi treba da bude lagan i pokretan kako bi se omogućio lak pristup krevetu. Mehanizam je ključna komponenta Marfi kreveta i ako je nezgrapan i težak i ako se šarke lako izvlače, krevet može postati opasan za podizanje i spuštanje.

UPUTSTVO ZA PRAVLJENJE ZIDNOG KREVETA
KROJNA LISTA ZA MATERIJAL
DIMENZIJE

… vrhunski kvalitet je ZAGARANTOVAN

Monarch

MonarcH

MonarcH

Stojimo Vam na usluzi

Vrhunska izrada
Precizna montaža
Izbor dezena
Nema dodatnih i skrivenih troškova

MonarcH

Monarch

Naš maštoviti i raznolik izbor , vrhunska oprema i visoki standardi kvaliteta zadovoljiće kriterijume najzahtevnijih klijenata.

Telefon

+381 654824724
+381 21824724

Adresa
Dunavska 8
21203 Veternik
Srbija

Posetite naš Youtube kanal

© All rights reserved 2017 MonarcH
Dizajn Studio Digital , Novi Sad